Acest text este despre suflete frumoase

Astăzi voi scrie despre oameni frumoși, despre oamenii al căror suflet este frumos. De chipuri frumoase e plin, oricum, pământul.
Acest text este despre tine, cel care le zâmbește trecătorilor în orice moment al zilei, doar pentru a încerca să le smulga și lor un zâmbet. Nu te întrista dacă ei vor răspunde gestului tău cu o expresie neutra sau chiar furioasa. Ei doar se lasă copleșiți de rutină, de probleme și încetează să privească în jur cu optimism.
Textul acesta e despre tine, cel care nu încetează sa le aminteasca celorlalți despre sentimentele și inimile frumoase pe care le poarta în ei. Nu îi lăsa să uite de copilul din ei, pe care l-au îngropat în lăcomie,  invidie și ura. Nu-i lăsa să uite de frumusețea sufletului lor.
Astăzi scriu pentru tine, cel care îi încurajeaza pe ceilalți chiar și atunci când este lipsit de speranță. Nu înceta sa faci asta. Nu știi niciodată când se vor întoarce sa facă același lucru pentru tine.
Scriu despre tine, cel care știe sa prețuiasca oamenii și momentele petrecute alături de aceștia, care nu se teme sa vorbeasca despre sentimentele și temerile sale, tocmai pentru ca știe ca toți suntem limitați de așa ceva.
Scriu pentru cei care nu au uitat cum sa respecte, cum sa ajute și cum sa iubească.  Voi faceți lumea un loc mai bun. Voi aprindeți culorile pământului și dați glas celei mai frumoase laturi a vieții. Nu lăsați răutatea și nebunia din haosul lumii sa va înece acest dar! Rămâneți voi înșivă și continuați sa fiți suflete nemaipomenite printre chipuri frumoase!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Autograf anonim

Eu cred ca iubirea...

Recapitulare