Da-i voie iubirii

Da-i voie sufletului tău sa iubească din nou. Nu contează cât de mult a fost rănit în trecut. Primește stropii de iubire, și nu te mulțumi cu lucruri care sunt mai puțin decât meriți. Nu îndepărta pe cineva care lupta pentru iubirea ta și e gata sa plătească orice preț pentru a te avea în viața sa. S-ar putea sa regreți mai târziu.
Nu pedepsi omul care lupta pentru tine doar pentru ca viața te-a pedepsit pe tine. Oricat de zdrobit ar fi sufletul tău, oferă cât de multa iubire poți. Nu știi niciodată când se poate întoarce înapoi dublu decât ai dat. Și poate fi medicamentul de care nu știi ca ai nevoie.
Poate ca povara ta pare imposibil de dus și crezi ca doar tu poți înțelege pacostea pe care o porti în suflet. De cele mai multe ori, astfel de dureri sunt mai ușor de dus în doi.
Nu refuza dozele de iubire care par prea mari doar pentru ca te consideri incapabil sa le primești și sa nu te simți dator. Dacă înveți sa primești iubire, iti va fi mai ușor sa o și oferi.
Trebuie doar sa te acomodezi cu sentimentul din nou și sa îl dăruiești din nou. Nu trebuie sa consideri asta o povara. Doar așa iti vei găsi liniștea. Doar da-ti voie sa iubești și sa fii iubit!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Autograf anonim

Eu cred ca iubirea...

Recapitulare