Păstrează-ți sufletul în viață!

M-am gândit la persoanele care continuă să fie rănite pentru ca au bunătatea de a avea încredere și de a oferi mii de șanse celor care le calcă sufletul în picioare de fiecare dată. Așa că am scris o mică încurajare pentru ele:
Agită-te, suflete, si strigă in gura mare că nu știi ce vrei. Spune-ți nemulțumirea! Plânge-ți neajunsul, neliniștea, nesiguranța, dar nu învinui pe nimeni! A cui ar putea vina, dacă nu a ta? Cine te-a silit să continui să rămâi în naivitatea ta? Ai rămas gol... gol de speranță, gol de încredere, gol de iubire, gol de fericire. Ai rămas inuman de rece și indiferent. Ai rămas indescriptibil de trist și de nebun,... nebun de durere. 
Totul e din vina ta, nu din a lor. Tu ai fost cel care și-a dăruit încrederea primului venit în anturajul tău. Țipă! Cine te va mai auzi acum? Exact: NIMENI! Privește-i! Au fost toți lângă tine, la un moment dat. Unde sunt acum? I-ai alungat pentru că te-au dezamăgit, ți-au trădat așteptările. Aproape că i-ai implorat să rămână cu tine. Ai dansat după cum au cântat ei, doar pentru a avea siguranța că nu îți vor întoarce spatele. Dar asta nu a ajutat, așa-i? Ei tot lipsesc. Și atunci, de trădători îți e dor?
Dragul meu, vei înțelege că ai fost nimic pentru ei? Încă nu ai reușit să conștientizezi asta? De câte ori mai aștepți să fii rănit? 
Strigă după ei! Așa! Vor arunca măcar o privire peste umăr spre tine? Nu o vor face. Își vor continua drumul fără regrete, fără remușcări. Nu le pasă. Vor merge mai departe și vor proceda la fel și cu următorul suflet la fel de slab ca tine, pînă își vor întâlni propriul manipulant. 
Tu continuă să plângi... Eu voi rămâne aici până se vor îndepărta de tot. Folosește toată puterea ce ți-a rămas și construiește-ți zidul de apărare! Se vor întoarce să te rănească din nou, iar eu nu te voi lăsa să fii din nou slab. 
Agită-te, suflete! Agită-te cât să rămâi în viață! Voi avea nevoie să fii puternic pentru ceea ce ne mai așteaptă.

P.S: Poza este doar editată de mine. :-)  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Autograf anonim

Eu cred ca iubirea...

Recapitulare