Nu fiți cu două fețe!

Prea multă lume se preface a fi altcineva pe rețelele de socializare. Sunt plictisita de oameni falşi care, în loc ne spună în față ce gândesc despre noi, postează mesaje cu subînțeles. Sunt de părere ca asta înseamnă sa ai doua fețe.  Dacă ești atât de corect cu ceilalți și atat de adevărat,  atunci spune-le lor părerea ta, nu celorlalți. Nu ai sa rezolvi problema pe care o ai cu cineva dacă te plângi altcuiva decât persoanei respective și,  mai ales, dacă te plângi tuturor.
Pretindem a fi oameni buni, corecți,  onești, pe când nici noi nu mai știm cine suntem. Hai sa lăsăm oamenii sa vada adevărata noastră personalitate, chiar dacă avem mii de defecte. Cine știe?  Poate cineva chiar ne va aprecia defectele, poate va aprecia faptul ca, indiferent de aceste defecte, alegem sa fim noi înșine,  sa nu ne ascundem după degete.
Fiți adevărați cu ceilalți,  cu voi înșivă!  Fiți sinceri și cu o singura fata! Altfel, veți ajungle ziua în care nici voi nu mai știți care din fețele pe care le purtați va definesc cu adevărat.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Autograf anonim

Eu cred ca iubirea...

Recapitulare