Postări

Se afișează postări din februarie, 2018

Cicatrice

Te-am cicatrizat, copilarie Te-am vindecat si scos din mine Am ramas pustie. Arat inca vie, Dar inima, fara tine, Imi este stafie. Cine inapoi sa mi te-aduca? Tu, cand ma vezi, o iei la fuga... Timpul te apuca Tot el te educa Acum, chipul tau sub gluga, Atunci cand reapari,  Te face sa imi pari O alta naluca... Poate ca imi lipseste o doaga, Dar... inca-mi pari atat de draga!  :N-an-mar:

Rutina

Hai sa facem din iubire rutina Sa iubim mereu in acelasi fel Fa-ti in sufletul meu cantina Si hraneste-te cu dragostea din el. Hai sa facem iubirea un obicei Poti sta-n sufletul meu ca-ntr-un castel Ca-n loc de vin, dragoste sa bei Cat despre timp... sa uitam de el. :N-an-mar:

Autograf anonim

Iti stiu privirea Te cunosc prea bine Stiu cand iti pierzi firea Si cand o tii in tine Eu te stiu... tu ma stii pe mine? Nu esti celebru Esti doar o stafie Un cantec funebru Intr-o lume prea vie... Si restul lumii nu te stie, Insa eu... Dintre sutele de mii de muze Te am in gand printre aplauze Am incercat, dar nu-mi gasesc scuze... Vreau doar un autograf pe buze. :N-an-mar:

Prizonier

Te-ascund in inima de parca ai fugi... te-ai dezlipi... de lume, de mine... de noi, de tine... Si ma intreb cum ar fi daca te-as elibera candva... Doar o intrebare: Oare... fara tine cum mi-ar fi inima? Te vreau oricum ti-e sufletul, ochii. zambetul Te vreau pe suflet imprimeu... Sa fii... prizonierul meu!  :N-an-mar:

De la tine

Poti sa oferi un zambet la fiecare pas Poti sa castigi viitorul cu fiecare ceas Si poti sa te dezgropi din fiecare impas Si sa aprinzi ecouri cu fiecare glas. Poti sa aprinzi lumina-n fiecare suflet Poti sa pui speranta in fiecare cuget Poti sa invii cu lacrimi fiecare zambet Poti sa inseninezi fiecare planset. Poti sa distrugi raul cu fiecare bine Poti sa cauti binele-n fiecare sine Poti sa incerci sa nu judeci pe orisicine Si, mai ales, sa-ncepi schimbarea de la tine!  :N-an-mar:

Sunt ale mele?

Cate amintiri ciudate! Chiar sunt toate ale mele? Atatea chipuri incordate... Atatia ochi ca de margele... Azi nu as mai recunoaste Nici o singura pereche Nici glasul nu le-as mai cunoaste, De mi-ar sopti ceva-n ureche. Chipul lor ca si o stana Nu mi-ar putea fi cunoscut Si nu as mai gasi vreo rana Ce au sapat-o ei in trecut. Cate amintiri bizare! Poate sunt dintr-un roman... Eu le privesc, dar nu sunt clare Este trist, dar... este tot ce am... :N-an-mar:

Te vreau

Hei, suflete frumoase! Din moment ce scriu poezii de ceva vreme, m-am gandit sa le impartasesc cu voi! Le puteti gasi si pe pagina oficiala de facebook a blogului: https://www.facebook.com/sufletpecoala/ Like&Share <3 ^_^ Te vreau departe... Foarte departe de gandurile mele Nu iti suport nici umbra printre ele Iesi-mi azi din reflexe si din piele Si maine iesi-mi din schite si nuvele. Te vreau departe... Fa-mi moftul de-a disparea inca o data Nu ma supar de-i pentru totdeauna Nici nu imi pasa de vei iubi o altă Fiindca, stiu, doar eu ti-as potoli furtuna. Du-te departe... Dar nu-mi face placerea sa te vad din nou Te-am suferit destul de nu-mi mai treci Si nu vreau sa imi mai bantui vreun ecou Ia-ti zambetul perfid si pleaca, daca pleci!  Doar stai departe... Cat de mult poti de amintirile mele De cand te simt, creezi numai belele Si sentimentele le am mai grele... Astazi te implor, stai departe de ele!  :N-an-mar: